Vi har en deal till dig. Skickar du in ditt bidrag innan 30/9 2021 får du och ditt team se föreläsningen The Optimist´s Edge av Mathias Sundin, medgrundare av Warp Institute.

Medverkar du i ett it-projekt som skapar värde för företag och organisationer, och  gör livet bättre för människor? Ge ditt hårda arbete en chans till extra belöning. Skicka in ett bidrag, sikta på att bli finalist och fira stort om det räcker hela vägen fram till en myra på Guldmyran 2022. Gör du det innan 30/9 får du och ditt team se föreläsningen The The Optimist´s Edge (digitalt) av Mathias Sundin.

Vad är The Optimist’s Edge?
The Optimist’s Edge, är ett unikt koncept som ger insikter som väldigt få andra har. Skulle du ha velat förstå internet 1994? Bitcoin 2013? Tesla 2015? På grund av negativa rubriker och en pessimistisk världsbild missar människor viktiga trender. Använd Optimist’s Edge för att skapa den framtid du vill se i din karriär, ditt liv, ditt företag och för hela samhället.

Mathias Sundin är medgrundare och vd av Warp News som sprider faktabaserade optimistiska nyheter, samt grundare och ordförande för Warp Institute, med missionen att få framtiden att komma snabbare. ​ Fram till 2018 var han riksdagsledamot i skatte- och finansutskottet. I riksdagskampanjen 2014 accepterade han bara kampanjdonationer i bitcoin. 2010 slog han svensk rekord i dörrknackning, med 10 001 dörrar. I sitt TEDx talk avslöjar han hemligheten bakom all innovation.

Vem kan se föreläsningen?
Alla team som skickar in sitt bidrag innan 30/9 2021 får möjlighet att se föreläsningen med Mathias Sundin. Datum för den digitala live-föreläsningen kommer att sättas längre fram. Vi hoppas att så många som möjligt kan delta men erbjuder endas ett föreläsningstillfälle.