Samhällsnytta

HP och HPE

Vinnaren i kategorin Samhällsnytta har under ett extremt år lyckats att mobilisera alla krafter när det verkligen gäller. Genom effektivt resursutnyttjande, flexibilitet och skalbarhet har man lyckats skapa verklig samhällsnytta i en föränderlig och utmanande global verklighet. Och sannerligen byggt både Sverige och hela världen med IT.

Vinnare av Guldmyran Samhällsnytta är Atea

 

Utveckla och Effektivisera

HP och HPE

Priset går till ett nytt och fruktbart samarbete som har visat hur agil outsourcing av IT-tjänster faktiskt kan föra dem närmare kärnverksamheten. Genom lyhördhet, tillgänglighet och utmärkt konsultarbete har man lyckats utveckla och effektivisera kundens verksamhet och även kunnat växa tillsammans. Och en gång för alla visat att  mjuka värden skapar ekonomiska värden.

Vinnare av Guldmyran Utveckla och Effektivisera är Stort grattis One Nordic projektet och Advania

 

Säkerhet och Integritet

HP och HPE

Säkerhet och integritet är essentiellt och ofta en konkurrensfördel. Att erbjuda och vägleda kunden till rätt plats för rätt tjänst och behov är nyckeln till framgång. Att samtidigt erbjuda en transparens och visibilitet skapar långtgående förtroende.

Årets vinnare har lyckats galant med allt detta och etablerat sig som en ny svensk as-a-service leverantör utifrån närhet, hållbarhet, kostnadseffektivitet och flexibilitet.

Vinnare av Guldmyran Säkerhet och Integritet är Cygate

 

Hedersmyran 2020

HP och HPE vill hedra en partner som brutit helt ny mark, även globalt sett, vad gäller hållbarhetsarbete inom IT-branschen. Som första IT-återförsäljare i världen anslöt man sig till branschens egen organisation för uppförandekod och systematiskt hållbarhetsarbete. Men man stannade inte där. Det första man gjorde var att utmana hela organisationen, som vi på HP och HPE var med och grundade, genom att föreslå att de kan vara “örat mot marken” i världens mest krävande länder vad gäller hållbarhet. Då tar man det ett steg till och skapar en hel organisation kring detta med några av de mest krävande kunderna i världen och de bidrar till en rapport som årligen ger hela den globala IT-branschen en riktning om var vi är på väg.

Årets hedersguldmyra går till Atea Sustainability Focus

HP Growth                                                                   

Genom en strategisk samarbetsvilja på alla affärsområden med oss på HP så har vi gemensamt hittat ett recept på framgång. Det krävs stort mod med stora insatser för att samarbeta på riktigt och ni har visat er besitta bådadera. Det har lett till en gemensam tillväxt under föregående år utan motstycke.

Vinnare av HP Growth 2020 är Foxway

 

HPE Growth                                                                                                                                        

Med kunden i fokus som orubblig och ständig ledstjärna har denna partner likt smidigheten av en gasell lyckats med konststycket att skapa mervärde för kunderna, kontinuerligt öka sin omsättning och parallellt med detta även sin kompetens. Vi välkomnar er varmt till den unika gruppen av HPE Guldpartners.

Vinnare av HPE Growth 2020 är Techster

 

HP Partner of the Year

Många saker som vi säger till varandra är lättare sagda än gjorda. “Vi ska växa tillsammans”; “Vi ska vara strategiska med varandra”; “Vi går in i detta lika hårt tillsammans”. Men att faktiskt stå för sitt ord och göra detta genomgående även när det är extremt svårt förtjänar all respekt. Det här är vårt sätt att visa det.

Vinnare av HP Partner of the Year 2020 är Atea

 

HPE Partner of the Year                                               

Att kraftsamla när landet är i kris är inte främmande för er. I år har ni verkligen visat att ni finns där kunderna finns, fysiskt som virtuell och när de behöver er ställer ni alltid upp. Med Sveriges i särklass mest omfattade HPE kompetens och en fysik i särklass är ni alltid en toppspelare och i år satte ni alla möjligheter till mål! Stort tack för en fantastisk tillväxt och ett magiskt 2020!

Vinnare av HPE Partner of the Year 2020 är Atea