Samhällsnytta

Att skapa samhällsnytta innebär att skapa värde för alla, ett sätt att göra det är att bidra med teknologi och affärsmodeller som motverkar överkonsumtion. Att se samhällets omställning till cirkulär ekonomi som en affärsmöjlighet är inget annat än genialiskt.

De verkliga vinnarna är miljön och vi alla, men årets Guldmyra i kategorin samhällsnytta hyllar GreenLake projektet som gjort på uppdrag av miljöföretaget Ragnsells.

Stort grattis – RTS! 

 

Utveckla och effektivisera

Att sticka ut hakan och bygga en fyrsitsig superbil kräver sin beskärda del av mod. För den nya GEMERA-modellen byggs en helt ny fabrik och här ställs höga krav på innovativa tekniklösningar.

HPE är stolta och glada att få vara med och förverkliga GEMERA-projektet, tillsammans med en av våra starkaste partners.  Stort grattis – Atea Sverige!

 

HP Growth

Jag tror att årets vinnare innehar något slags inofficiellt världsrekord i antal nomineringar som snabbast växande partner genom åren. I år är det äntligen er tur att vinna Growth-kategorin… ännu en gång…

Att efter nästan två decennier som partner med HP, och under brinnande pandemi, lyckas växa på de här nivåerna, är inget annat än imponerande.

Stort grattis B2B IT Partner!

 

HPE Growth

Kraftig tillväxt bygger på mod. Modet att utmana sina kunder, modet att utmana sin egen organisation och modet att pröva nya affärsmodeller – som ”the cloud that comes to you”.

När vi ser resultatet och de positiva effekter detta fått för ett av Sveriges största industriföretag, då är det dags att plocka fram en Guldmyra!

Grattis till ett fantastiskt år och en magnifik tillväxt – Nordlo!

Hållbarhet

Att vinna en upphandling med några av de tuffaste hållbarhetskrav som existerat på den här planeten, är inte lätt. Men med hårt jobb, spetskompetens vad gäller hållbarhet, och med en vilja att alltid vara bäst kommer man långt. Vi är mycket stolta att vi tillsammans med er lyckades knipa förstaplatsen.

A match made in heaven – grattis Atea!

 

Säkerhet och integritet

Säkerhet och integritet blir allt mer affärskritiskt och hotet mot viktiga samhällsfunktioner kan inte längre förbises. När en kommun ska säkra anslutningar från edge till cloud behövs starka partners, kompetens och beslutsamhet.

Ni ökar säkerheten i Sveriges kommuner med en framtidssäker plattform.

Tack för det – Cygate!

 

HPE Partner of the Year

Långsiktighet, kompetens och ett starkt fokus på “as-a-service” har skapat stadig tillväxt under många år. 2021 var året som volymerna fullkomligt exploderade.

Att en storspelare lyckas dubbla sin affär är inget som hör till vardagen. Vi på HPE njuter av g-krafterna när ni lägger in nästa växel.  Priset alla vill vinna men är så få förunnat går denna gång till – Advania!

 

HP Partner of the Year

Årets Partner of the Year har en unik position. Som marknadsledare är du alltid bytet som alla andra jagar. Då gäller det att ha en obändig vilja att fortsätta utvecklas.

Med en framgångsrik strategi där “local is hero” skapar ni stort förtroende hos era kunder, såväl som på alla nivåer hos oss på HP.

Vi är stolta över vårt fantastiska partnerskap, stort grattis – Atea!