allt om Guldmyran 2021klicka här

Guldmyran hyllar Sveriges bästa it-projekt

HP & Hewlett Packard Enterprise har förmånen att få samarbeta med landets ledande it-företag. 2003 instiftade vi Guldmyran, ett pris som sedan dess delats ut årligen i syfte att uppmärksamma våra partners och de banbrytande it-projekt som de genomför.

Ny teknik spelar en viktig roll när vi ska hantera många av vår tids utmaningar. Utgår vi från FN:s 17 hållbarhetsmål har it stor betydelse inom de flesta områden, antingen genom att direkt ersätta gamla arbetssätt och metoder eller genom att sprida kunskap och skapa förståelse.

När vi belönar modiga, banbrytande och framgångsrika projekt bidrar även Guldmyran till att sprida kunskap. Vi hoppas guldmyran.se ska bli en källa till inspiration för it-upphandlare i hela Sverige.

Nu börjar jakten på 2021 bästa it-projekt! 

Medverkar du i ett it-projekt som skapar värde för företag och organisationer och gör livet bättre för människor? Nominera ditt projekt och få chansen att ta emot en myra på Guldmyran-galan 2022!

 

Daniel Antonsson, HP

Toni Drk, HPE

Så här funkar det

4 priskategorier, HP Partner of the year, HP Growth, HPE Partner of the year och HPE Growth, kommer utses på samma sätt som tidigare.

Övriga Guldmyror belönar specifika projekt som nomineras av Partnerföretagen själva eller deras kunder.

  1. Nominera ett projekt genom att fylla I formuläret.
  2. Det går att nominera projekt fram till och med den sista vardagen i oktober.
  3. Under november och december går en jury igenom de nominerade bidragen.
  4. I januari presenteras de bidrag som gått vidare.
  5. Vinnarna koras som vanligt på Guldmyrangalan.

FAQ

Varför gör ni om Guldmyran?
Vi vill förflytta fokus, lyfta fram alla fina projekt vi genomför och det värde som skapas när vi hjälper våra kunder att utveckla sin verksamhet. Det vi gör bidrar till samhällsutveckling, hållbarhet och bra kundupplevelser.

Vem får nominera ett projekt?
I princip vem som helst men det är framförallt helt i sin ordning att nominera sitt eget projekt. Vi betraktar nomineringsprocessen på hemsidan som en inventering av årets mest spännande it-projekt. Därefter är det juryns bedömning av projektets kvaliteter som fäller avgörandet.

Vem väljer ut vilka bidrag som går vidare?
Juryarbetet leds av kanalansvariga på HP och HPE. De inskickade bidragen kompletteras genom intervjuer med nyckelpersoner på HP och HPE som medverkat i projekten.

Vad är det egentligen som bedöms?
Vi kommer alltid att göra en samlad bedömning. Det innebär att saker som affärsmässighet, samarbetsförmåga, kreativitet etc vägs in i bedömningen. Tyngst väger dock att projektet är tankeledande och bidrar till att skapa värde för kunden, slutanvändarna och för samhället.